[ad_1]
مطالعات نشان میدهد که خوردن سیب میتواند راهی برای مبارزه با بیماریهای مزمن، از جمله بیماریهای قلبی باشد. یک مطالعه بر روی بیش از ۲۰،۰۰۰ بزرگسال نشان داد که مصرف مقادیر بیشتری گوشت سفید، میوه و سبزیجات از جمله سیب، با کاهش خطر سکته مغزی مرتبط است. این مسئله ممکن است به دلیل وجود فلاونوئیدهای موجود در سیب باشد، ترکیباتی که التهاب را کاهش میدهند و از سلامت قلب محافظت میکنند. سیب همچنین دارای فیبر محلول است که به کاهش فشار خون و سطح کلسترول، که هر دوی آنها عامل خطر بیماری قلبی هستند، کمک کند.
سیب حاوی ترکیبات مختلفی، از جمله آنتیاکسیدانها و فلاونوئیدها، است که میتواند به جلوگیری از بروز سرطان کمک کند. طبق یک بررسی از ۴۱ مطالعه، مصرف مقدار بیشتری سیب با کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه همراه بود. مطالعه دیگری نشان داد که خوردن سیب با کاهش خطر سرطان روده بزرگ مرتبط است.
تحقیقات دیگر نیز نشان میدهند که یک رژیم غذایی غنی از میوه و سبزیجات میتواند از شما در برابر سرطان معده، روده بزرگ، ریهها، حفره دهان و مری محافظت کند.
سیب همچنین با چندین فواید دیگر در راستای حفظ سلامتی مرتبط است که میتواند به دور نگه داشتن شما از مراجعه به پزشک کمک کند:
خوردن هر روز یک سیب به سلامتی شما آسیب نمی رساند اما خوردن چندین سیب در هر روز ممکن است عوارض جانبی مختلفی برایتان ایجاد کند. به طور خاص، افزایش سریع دریافت فیبر در مدت زمان کوتاهی میتواند باعث نفخ و معدهدرد شود.
سیب نیز مانند سایر میوهها حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات است. اگرچه این مسئله برای اکثریت مشکلی ایجاد نمیکند، اما افرادی که از رژیم کمکربوهیدرات یا کتوژنیک پیروی میکنند ممکن است نیاز به تعدیل در مصرف این ماده غذایی داشته باشند.
[ad_2]
منبع خبر