به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، خواجه محمد آصف طی گفتوگویی با یک شبکه خبری پاکستانی پیرامون تصمیم اخیر دولت این کشور برای اجرای عملیات جدید نظامی موسوم به “عزمِ استحکام” اظهار داشت که متاسفانه معضل تروریسم روابط ما با افغانستان را به شدت تحت تاثیر قرار داده است و اسلامآباد همکاری موثری از سوی همسایه غربی خود دریافت نمیکند.
وی مدعی کم کاری حکومت سرپرست افغانستان در مقابله با تروریسم در مرزهای مشترک شد و افزود که طالبان افغانستان از اقدامات تروریستی گروه تحریک طالبان پاکستان چشم پوشی کرده و در جلوگیری از تحرکات نیروهای مخل امنیت در مرزهای ما مماشات میکنند.
وزیر دفاع پاکستان با اشاره به همکاریهای ضدتروریستی با جمهوری اسلامی ایران افزود که در این امر مهم هیچ چالشی با ایران نداریم و معتقدیم که ما از حمایت تهران در ریشه کنی تروریسم برخورداریم.
چتر هستهای از پاکستان؛ ماجرای بده و بستان موشکی عربستان با اسلامآباد
اقتثادنیوز: پاکستان همزمان تلاش دارد تا تعاملاتش را با تهران و ریاض افزایش دهد. گروهی بر این باورند که اسلام آباد به واسطه فشارهای اقتصادی به اعراب بالاخص ریاض متمایل شده و همزمان برای رویارویی با رقیب قدرتمندش یعنی هند، کنار چین قرار گرفته؛ مقوله ای که سیاست خارجی این بازیگر را پیچیده جلوه داده است.
وی تاکید کرد: عملیات جدید نظامی تمرکز ویژهای بر شناسایی مخلان امنیت و طراحان حملات تروریستی خواهد داشت و دامنه آن در ۲ ایالات خیبرپختونخوا و بلوچستان گسترده تر خواهد بود.
در جریان جلسه روز شنبه (دوم تیر) کمیته بلندپایه امنیتی پاکستان به ریاست شهباز شریف نخست وزیر و با حضور سران قوای مسلح و دستگاههای امنیتی این کشور اعلام شد که عملیات جدید نظامی موسوم به «عزمِ استحکام» برای مقابله موثر با تروریسم و افراط گرایی در پاکستان به اجرا در می آید.
این چهارمین عملیات گسترده نظامی در پاکستان علیه تروریسم از سال ۲۰۰۷ محسوب میشود که به شول عمده درپی تروریسم افسارگسیخته در کشور، تهدیدات داخلی ناشی از افراط گرایی و حامیان این جریان به اجرا در آمد.
عملیات «راه نجات»، «ضرب عضب» و «ردّ الفساد»، سه عملیات نظامی ارتش پاکستان است که از طی ۱۰ سال (۲۰۰۷ تا ۲۰۱۷) به اجرا درآمد.