[ad_1]
وی با اشاره به دستاوردهای این شرکت در حوزه مسئولیت های اجتماعی ، گفت: این مجتمع عظیم صنعتی در کنار تولید ، توجه به محیط زیست را در اولویت قرار داده و با ایجاد ۱۶ هزار و ۵۰۰ هکتار فضای سبز دست کاشت ، گام مهی در این جهت برداشته است.
وی ضمن اهداء مبلغ هشت میلیارد ریال کمک نقدی از سوی ذوب آهن اصفهان و شرکت های تابعه جهت آزاد سازی زندانیان جرائم غیر عمد و همچنین دو میلیارد ریال از سوی مدیران این شرکت ، گفت: این خانواده بزرگ از سه دهه گذشته با ایجاد موسسه خیریه والفجر جهت کمک به نیازمندان فعالیت نموده و ماهانه مقداری ازحقوق کارکنان شرکت به این امر اختصاص می یابد.
رخصتی اظهار داشت : هفته گذشته نیز از سوی خانواده بزرگ ذوب آهن اصفهان مبلغ ۵ میلیارد ریال در جشن گلریزان زرین شهر و مبلغ ۵ میلیارد ریال در جشن گلریزان فولادشهر جهت آزادسازی زندانیان جرائم غیر عمد اهداء شد .
شرکت پویش بازرگان ذوب آهن اصفهان نیز مبلغ ۲ میلیارد ریال جهت حمایت از خانواده های زندانیان جرائم غیرعمد اهداء نمود.
[ad_2]
منبع خبر