[ad_1]
به گزارش اقتصادآنلاین؛ برای تهیه سرکه سیب روشهای مختلفی وجود دارد. اما تمامی این روشها به صورت کلی شبیه به هم هستند.
روش و مراحل تهیه سرکه سیب به این شرح است:
سیب را پوست بکنید و تکه تکه کنید.
سیب ها را در یک ماهی تابه بریزید و آنها را با شکر (حدود 50 گرم به ازای هر کیلو گرم سیب شیرین و 100 گرم به ازای هر کیلوگرم سیب ترش) و آب بپوشانید،آب باید بیشتر از 5 سانت بالای سیب ها باشد.
اجازه دهید سیب ها به مدت30 دقیقه بپزد.
مخمر را اضافه کنید.
ظرف را برای 2 هفته در مکانی تاریک قرار دهید.
هر هفت روز مواد را مخلوط کنید و مایع را پس از 14 روز فیلتر کنید و برای 2 ماه در جایی نگه دارید.
سرکه آماده شده را در ظروف شیشه ای بریزید و نگهداری نمایید.
[ad_2]
منبع خبر