طرز تهیه سرکه سیب | اقتصاد آنلاین

[ad_1]

به گزارش اقتصادآنلاین؛ برای تهیه سرکه سیب روش‌های مختلفی وجود دارد. اما تمامی این روش‌ها به صورت کلی شبیه به هم هستند.

روش و مراحل تهیه سرکه سیب به این شرح است:

مواد لازم برای تهیه سرکه سیب:

  • 1 کیلوگرم سیب (نوعش مهم نیست)
  • 100 گرم شکر
  •  10 گرم مخمر

آماده سازی سرکه سیب

سیب را پوست بکنید و تکه تکه کنید.

سیب ها را در یک ماهی تابه بریزید و آنها را با شکر (حدود 50 گرم به ازای هر کیلو گرم سیب شیرین و 100 گرم به ازای هر کیلوگرم سیب ترش) و آب بپوشانید،آب باید بیشتر از 5 سانت بالای سیب ها باشد.

اجازه دهید سیب ها به مدت30 دقیقه بپزد.

مخمر را اضافه کنید.

ظرف را برای 2 هفته در مکانی تاریک قرار دهید.

هر هفت روز مواد را مخلوط کنید و مایع را پس از 14 روز فیلتر کنید و برای 2 ماه در جایی نگه دارید.

 سرکه آماده شده را در ظروف شیشه ای بریزید و نگهداری نمایید.

[ad_2]

منبع خبر

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment