[ad_1]
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، روحانگیز نشیبی با اشاره به روند افزایشی دما به ویژه در شرایطی که با افزایش رطوبت همراه باشد، اظهار کرد: در این شرایط، احتمال ابتلا به برخی بیماریهای عفونی، بیشتر از سایر زمانها است.
وی افزود: انواع بیماریهای اسهالی به ویژه بیماری کلرا یا وبا و سایر بیماریهای اسهالی که میتوانند علت ویروسی یا باکتریایی داشته باشند، بیماری خونی ویروسی، انواع اسهالهای خونی، انواع هپاتیتها به ویژه هپاتیت A و E که از طریق آب یا غذای آلوده منتقل میشوند، میتوانند در فصل گرم سال افزایش شیوع داشته باشند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: گرما و رطوبت میتوانند زمینهساز انواع عفونتهای قارچی باشند و تعداد موارد ابتلا به این عفونتها به خصوص در مبتلایان به بعضی بیماریهای زمینهای مانند دیابت نیز افزایش پیدا میکند.
نشیبی تصریح کرد: برای پیشگیری از ابتلا به این بیماریها، سالمسازی درست سبزیها و میوهها و استفاده از آب سالم و بهداشتی، حائز اهمیت است.
این متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری افزود: برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای فصل گرما، ضروری است که باقیمانده مواد غذایی طبخشده و استفادهشده، بعد از سرد شدن بلافاصله به یخچال منتقل شوند.
وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت میکرد، گفت: این مواد غذایی باید برای استفاده مجدد، کاملا گرم شوند تا اگر باکتری یا ویروسی به دلیل گرما در آنها رشد کرده است، کشته شوند و استفاده مجدد غذا، مشکلی ایجاد نکند.
[ad_2]
منبع خبر