[ad_1]
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، امیرحسین بهروز ضمن بیان این مطلب در تشریح علت تغییر زمان برگزاری آزمونهای پایان ترم دانشجویان دانشگاه پیام نور، اظهار کرد: با توجه به ادامه شرایط ناشی از بیماری کووید ۱۹ و لزوم اتخاذ تمهیدات لازم به جهت برگزاری آمار بالای آزمونهای الکترونیکی دانشگاه پیام نور در سراسر کشور، همچنین به منظور ارتقای کیفیت اجرایی در ارزشیابی دروس نظری در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹، امتحانات در ترم جاری نسبت به تاریخ قبلی در تقویم آموزشی، زودتر برگزار میشود.
وی در ادامه از تغییر دستورالعمل برگزاری آزمونهای پایان ترم دانشجویان این دانشگاه خبر داد و تصریح کرد: به منظور سهولت در برگزاری آزمونها، استانها مجاز خواهند بود آزمونهای پایان ترم را در بسترهای متعدد مورد تایید با هماهنگی اساتید برگزار کنند. همچین به اساتید اعلام شده است که نهایت همکاری را با دانشجویان به عمل بیاورند و از فعالیتهای کلاسی و میان ترم در نمرهدهی آنها استفاده کنند.
بهروز همچنین با بیان اینکه اساتید دانشگاه پیام نور میتوانند با رضایت دانشجویان زمان جدیدی برای آزمونها در نظر بگیرند، اظهار کرد: اساتید میتوانند جهت کاهش بار ترافیکی در صورت هماهنگی و اطلاعرسانی کامل با دانشجویان، آزمونها را در نوبتها و زمانهای هماهنگ شده دیگر، پیش از تاریخ آزمون برگزار کنند.
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور با بیان اینکه آزمونها صرفا باید از منابع درسی مصوب اعلام شده دانشگاه باشد، اظهار کرد: استفاده از سایر شیوههای ارزشیابی برای دروس (گروه درسی) با تعداد دانشجوی کمتر از پنج نفر با تشخیص مدرس ذیربط و تایید رئیس استان مجاز است.
وی یادآور شد: شرایط آزمون دانشجویان دانشگاه پیام نور در نیمسال جاری نیز مانند ترمهای گذشته در نهایت دقت، سلامت، نظم و آرامش برگزار خواهد شد و در این خصوص تمهیداتی در قالب دستورالعمل به استانها در حال ارسال است.
بهروز همچنین در خصوص علت تکرار برخی آزمونهای دانشگاه پیام نور در ترم گذشته نیز گفت: قبل از شیوع کرونا ویروس حدود ۲۰ درصد آزمونهای این دانشگاه به صورت الکترونیکی برگزار میشد که این آمار امروزه به ۱۰۰ درصد افزایش یافته است، بنابراین بسیاری از دانشجویان آشنایی کافی با سامانه آموزش مجازی دانشگاه را نداشتند. مثلا پس از امتحان مجازی گزینه پایان را نمیزدند یا اینکه به دلیل اختلال در اینترنت امکان حضور در این آزمونها را نداشتند.
وی تاکید کرد: دانشگاه پیام نور برای اینکه دانشجویان از امتحانی محروم نشوند، در نتیجه آزمون برخی دروس را تکرار کرد تا کسانی که به هر دلیلی امکان حضور در آزمونهای آنلاین را نداشتند، مجدد در سرجلسه امتحان مجازی حاضر شوند.
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور با بیان اینکه بیش از ۵۰۰ هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند، گفت: خوشبختانه این دانشجویان بدون هیچ مشکلی از طریق سامانه مجازی مرکزی دانشگاه آموزشهای مجازی خود را دریافت کرده و آماده برگزاری آزمونهای مجازی بدون هیچ مشکلی هستیم.
[ad_2]
منبع خبر