خوردن هندوانه قبل از انجام این کار ممنوع


به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، آنتونینا استارودوبووا متخصص تغذیه روس گفت: پوشش بیرونی هندوانه قرمز و زرد باید با آب گرم و صابون شسته شود تا هنگام برش این میوه‌ها از انتقال میکروب‌ها از سطح به تفاله جلوگیری شود.

به گزارش البوصله، وی با اشاره به یک نکته بهداشتی مهم تأکید کرد که چنین میکروبی می‌تواند باعث ظهور عفونت در روده شود.

استارودوبووا افزود: قبل از بریدن هندوانه، سطح بیرونی آن باید به خوبی با آب گرم و صابون شسته شود، زیرا خطر بالایی از رسیدن میکروب‌ها به داخل هندوانه هنگام برش وجود دارد که ممکن است منجر به عفونت فردی شود که آن را می‌خورد.

متخصص تغذیه در اداره بهداشت مسکو تصریح کرد: خوردن هندوانه‌هایی که در حین حمل یا ذخیره سازی آسیب دیده اند، یا هنداونه‌ای که رنگ خمیر مانند یا بوی غیر معمول دارند، مجاز نیست.

وی تأکید کرد: محافظت از سطح هندوانه در برابر آلودگی و حشرات ضروری است، زیرا آن‌ها می‌توانند ناقل میکروب‌هایی باشند که باعث بیماری‌های مختلف عفونی و مسمومیت غذایی می‌شوند.

این پزشک متخصص گفت: خوردن هندوانه با دانه نیز جایز نیست؛ زیرا پوست دانه‌های هندوانه به ویژه هندوانه زرد بسیار سفت است که می‌تواند در دستگاه گوارش مشکل ایجاد کند.



منبع خبر

دیدگاه ها

mood_bad
  • بدون دیدگاه.
  • افزودن دیدگاه